BBN - Bloemenboutique Nicolebloemen abonnement

Met ons bloemen abonnement ontzorgen we en zorgen we altijd voor een gezonde en fleurige werkplek binnen uw bedrijf of bij u thuis op abonnementsbasis. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden verschillen van een paar keer bloemen binnen een bepaalde periode of een abonnement dat het hele jaar doorloopt.

Uiteraard zijn de prijzen en bloemstijlen volledig naar wens aan te passen. We hebben veel ervaring met grootse bedrijfsaankleding maar worden net zo blij van het bezorgen van een maandelijks persoonlijk boeketje aan jouw moeder of vriendin. Het bloemen abonnement kan op ieder moment gepauzeerd of gestopt worden. Je zit nergens aan vast!

Ons bloemen abonnement is altijd een feestje om te ontvangen.

Trakteer jezelf of een ander zo vaak als je wilt met ons flexibele abonnement. We verrassen je keer op keer met een trendy en uniek design, afgestemd op jouw kleur of stijl wensen. We werken uitsluitend met de beste kwaliteit seizoen bloemen en doen het graag net iets anders dan andere.

De bloemen leveren wij in een gratis passende en mooie vaas. Bij iedere levering ruilen we de vazen weer om, zodat er altijd een schone vaas bij u geleverd wordt! Uiteraard zijn er mogelijkheden om eigen vazen of potten te vullen.

Meer weten of direct bestellen? Neem even contact met ons op, dan regelen we het voor je!