BBN - Bloemenboutique NicoleOver ons

Inmiddels alweer bijna 45 jaar geleden opende destijds Bloemenboutique Nicole haar deuren voor het eerst van een kleine kiosk in Utrecht. Drie generaties verder is Bloemenboutique Nicole uitgebreid met de tak Business Bloemisten Nederland en vier vestigingen in de regio Utrecht. Inmiddels is de centrale naam BBN -waaronder de twee takken vallen- een begrip in Nederland en werken we als familiebedrijf trots aan het behouden van de titel ‘Beste Bloemist van Nederland’.

Ons team van BBN draagt dagelijks met passie, ervaring en vakkundigheid bij aan een unieke communicatie door middel van bloemen en biedt een grote toegevoegde waarde in de aankleding en uitstraling van bedrijven en evenementen. Onze visie is om zowel de zakelijke als de particulieren markt bewust te maken van de grote waarde van bloemen. Bloemen zullen altijd een unieke ervaring bieden en zijn het ultieme communicatiemiddel. Door deze bewust in te zetten kunnen bloemen bijdragen aan het verbeteren van alle soorten persoonlijke en zakelijke relaties, uitstralingen van bedrijven en evenementen en, het belangrijkste; aan u als (gelukkig) mens!

We geloven erin dat de inzet van bloemen bijdraagt aan het verbeteren van alle soorten persoonlijke en zakelijke relaties, uitstralingen van bedrijven en evenementen en, het belangrijkste; aan u als (gelukkig) mens!

Wij zetten hierbij u als klant centraal en streven altijd naar een lach op uw gezicht. Dit betekend dat we altijd luisteren, flexibel zijn en meedenken. Door onze vele boutiques hebben we een grote spreiding in de regio Utrecht en is persoonlijk contact altijd dichtbij. Iedere dag gaan onze inkopers voor u op pad voor een mooi, vers en gevarieerd assortiment tegen een eerlijke prijs. Onze creatieve en vakbekwame medewerkers staan in de boutiques voor u klaar met het juiste raad en advies om u te helpen bij uw keuze en om uw “bloemetje” een ware beleving te laten worden. Het ruime assortiment bestaat uit meer dan bloemen alleen. Het vele glaswerk, potterie, meubels, cadeau artikelen en sfeermakers maken Bloemenboutique Nicole tot een echt winkel walhalla. Maar ook wij als team staan voor meer dan bloemen alleen! We staan voor aandacht, mentale welzijn, emotie, communicatie en een unieke ervaring.

Wij staan voor meer dan bloemen alleen! We staan voor aandacht, mentale welzijn, emotie, communicatie en een unieke ervaring.

Business Bloemisten Nederland

Business Bloemisten Nederland is veel actief tijdens bruiloften, partijen en aankleding van evenementen. We hebben veel ervaring en contacten met de zakelijke markt en meerdere filialen binnen Utrecht, waardoor we een grote dekking hebben in de gehele regio en lage prijzen kunnen bieden door de grote inkoop. U kunt u voor al uw business arrangementen terecht bij Business Bloemisten Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een groene werkplek of verse bloemen op de tafels en de balie. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook “het attente bloemetje” voor uw klanten en personeel. Ook voor (kerst) decoratie voor uw bedrijf, beursaankleding, het advies en stylen van uw interieur hebben wij de juiste vakbekwame mensen in huis.

Lees meer over Business Bloemisten Nederland

 

Graag tot ziens bij ons veelzijdige bedrijf!

Liefs, BBN